Удружење грађана „МОСТ матице и дијаспоре”

У току је израда пројекта „Web дизајн, пут ка бољој комуникацији“

Удружење грађана „МОСТ матице и дијаспоре“ припрема пројекат „Web дизајн, пут ка бољој комуникацији“ у сарадњи са Кројачевом школом из Београда, која има за циљ да организације и удружења српског народа у региону додатно оснажи, кроз оспособљавање да самостално израђују и одржавају интернет презентације.

Овакав вид оснаживања доприноси, не само бољој комуникацији удружења и организација са припадницима нашег народа у држави у којој су основана, већ им даје могућност да пружајући услуге трећим лицима обезбеде додатна финансијска средства неопходна за свој рад.

Ова акција обухватиће десет корисника у региону. Удружење или организација добиће стипендију у вредности од 70.000 динара за online курс Web дизајна, што омогућава рад без ризика по чланове организација и удружења у условима COVID-19.

Сматрамо да је ово један од позитивних примера, како је могуће унапредити сарадњу између матице и дијаспоре. Изградња поверења, не само између државних органа и институција, већ и између правних лица која послују у матици и организација и удружења у дијаспори један је од наших циљева.

Циљ пројекта

Унапређење комуникације удружења и организација са припадницима српског народа у држави у којој су основана, кроз оспособљавање да самостално израђују и одржавају интернет презентацију удружења или организације.

Вредност пројекта

700.000 хиљада динара.

Реализација пројекта

У току 2021. године

Услови за пријављивање, као и детаљи проијекта биће накнадно објављени на интернет презентацији Удружења. 

ПОДЕЛИТЕ САДРЖАЈ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on email